neděle 22. června 2014

Mělnická Jizerská 50 . Fotogalerie z vyhlášení výsledků a Hudba Praha.



 Jakákoliv přestávka je určitou možností, aby fotograf vyfotil něco, co se mu líbí a tím může být i docela ,,obyčejný" prodejní stánek.


Jedné věci sem se musel včera opravdu zasmát. Nejen, že jsem přišel asi 10 minut před finálem žen, ale v rámci přestávky jsem prošel i za zámkem, a když jsem došel, tak akorát držela vítězka finále žen v rukou pohár. A teď mě tak napadá, že na fotkách ze závodu jsem možná nezachytil radující se vítězku ( zřejmě to byla závodnice, která skončila třetí), ale snad mi to odpustíte. Když má člověk na krku už několik křížků, tak mu je leccos jedno, hlavně, že je to pěkné :-).


Pokud, se budu 50-kou ještě zabývat, tak sem později nějaké ty výsledky dopíšu. Možná mi je i někdo dodá v komentáři.


A už jsme v kategorii mužů. Sláva se mnohdy získává jakousi ,, dlouhověkostí". Takový Pepa Hájek už běžel snad sedmkrát , a i když letos na bedně nebyl , tak je prostě legendou, kterou si člověk zapamatuje. Jak jsem však zmínil výše, tak až bude nějaký ten výsledkový servis, tak to sem dám.



Ještě tradiční společné foto vítězů obou finálových kategorií a bez velkých prodlev pojďme na podium.


No, bez prodlev ? To ladění, to je vždycky k vzteku, že to i snad někdo občas nevydrží, ale kdo vydržel, tak si přišel na své. Jedním slovem...Paráda.


Jenom se ukázalo, že pokud by to člověk s focením show-bussinesu myslel vážněji, tak už je to o určité filmové problematice, kterou vás tu nechci zatěžovat. Ostatně, už asi víte, že s běžným foťáčkem na cesty musíte pro lepší podvečerní záběry co nejvíce k podiu a mít dobře nabitý blesk, zvlášť když se na scéně moc nesvítí.


Vyplý blesk záběry zjasní, automatika potřebuje delší dobu osvitu a záběry jsou lehce roztřesené, ač některý může celkem vyjít.


Kapela líbivě vařila, jak se říká a  děvčata byla prostě tou hudební ozdobou, jaká má být.


To nebylo žádné vlnění a soulové hýkání, ale parádní pohybová mrskačka a skutečně něco v hrdle.


Že holky byly super jsem již napsal. Že páni byli dobří, tak o tom není třeba vůbec psát. Bez toho by to první vůbec nemohlo být. Občas dávám do článku i videosekvenci. Není to prosím proto, abych zaznamenal nějakou píseň. To si všechno můžete najít na youtube a pouštět dle nálady do aleluja. Je to prostě jako-by několik vteřin místní atmosféry, nebo kus ukázky.


21. ročník Mělnické Jizerské 50 ky je tedy za námi a určitě se rád podívám někde na nějaké další a lepší fotky, stejně, jako vy. Přeji vám hezký zbytek víkendu a pokud mě nezklame technika, bude nápad i nálada a čtenářská chuť z vaší strany, tak se tu třeba v nějakém článečku na nějaké téma zase imaginárně potkáme. Imaginárně proto, že vlastně autor vidí ty návštěvy různých článků na počítadle.

Aktualizace 22.6.2014 v 16.21

VÝSLEDKY 2014

2014

muži: 1. Vladimír Melichar, 2. Lukáš Rampich, 3. Aleš Kvasnička
ženy: 1. Katka Švihlová, 2. Zuzana Dlouhá, 3. Lucie Dittrtová
děti:

maska:
team:
pád:


Aktualizace převzata z webu www.bezky.cz .

SŠ.

6 komentářů:

  1. Ještě jeden dodatek k ženskému finále - supermanka je závodnice, která skončila na druhém místě. Ne první, ne třetí, ale druhá. :)

    OdpovědětVymazat
  2. Tak tedy díky za upozornění. Já vycházel z toho, že podle tradic je z pohledu diváka na stupně vítězu vlevo stříbrná medaile (2.místo) a vpravo bronz :-).

    OdpovědětVymazat
  3. Jirka z Mělníka24. června 2014 v 1:45

    asi vám vyhlásím sbírku na stativ :-)
    nějaký lehký, cestovní...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ale pane Jirko, Vy moc dobře víte, že nejsem profík z deníku Bohemia, který je už ve 14 hodin na místě ( tou dobou jsem ještě v práci pěkně zařezával), může fotit lidi ze dvou metrů z míst, kam se třeba ani leckdo nedostane a nikdo mu nepřekáží, ale děláte si legraci, aby tu bylo živěji a třeba si to i někdo uvědomil, že ? ;-):-).
      Ale, možná Vás potěším, protože jsem před měsícem opravdu ke stativu přišel a hned jsem se viděl, jak opět stojím na romantickém Ronově a fotím Holanské rybníky, ale tentokrát mám štěstí, protože žádný opar není a je v pozadí vidět krásně i Bezděz a možná i Ještěd. Krásná vize, co :-))?

      Vymazat
  4. No, jest-li myslíte vyhlášení vítězů, nebo koncert, tak to je zase o něčem jiném. Novinář přijde až pod tribunu, nechá si třeba zapozovat a v danou chvíli se mu nikdo nehýbe a není nic rozmazaného. Když ale přijdete na poslední chvíli, vidíte kamarády na pokec, k podiu je ještě 50 lidí a moc to neprožíváte, tak je to, jako ve fotbale. Hodíte tři střely od boku a některá se celkem ujme :-). Je to fakt o spoustě věcí. Od nálady a chutě až po chvíle, kdy se dá vypnout automatika, nebo blesk a začít čarovat s časy i vzdáleností. Ty světlejší snímky z koncertu jsou s vyplým bleskem, ovšem, zase se prodlouží čas expozice a může být záběr rozmazaný. A tak by člověk musel jít vlastně až k tribuně a tam se pokaždé cpát nechci :-)). Však také uvádím, že je to jen předkrm, a když to někoho naštve, kdo tam nebyl tak jedině dobře. Měl tam být. Prohlédl jsem si fotky z Bohemky, kterých je tedy hafo ( činili se) a potěšily mě. Jen zapoměli na kapelu, ale to je jedno. Každý blejskne něco na těchto společenských akcích a je nač koukat.

    OdpovědětVymazat