sobota 7. června 2014

V Mělníku se konal Mělnický Vrkoč 2014.


Kdo jste si přečetl pozvánky na různé akce o tomto víkendu, ať už v Soutoku, Isoutoku, Mělníčku, či v nějakém tisku, tak víte, že je toho mnoho. Někdo vyrazil na oslavy do Kralup nad Vltavou, někdo do Litoměřic, kde byly také nějaké hasičské slavnosti a někdo dokonce třeba, až k Rokycanům na Bahna 2014. Poslední dvoje presentovala ČT 24.
Nutno však říci, že dlouhý bílý den, větší aktivita a první větší horko už v pátek i dnes ( přes 26 stupňů a zítra mají být tropy) udělá určité zásahy do představ. Zkrátka, červnová teplá sobota, a kdo čeká nějaký článek kdoví odkud, tak se musí spokojit s domácí akcí. Máme tu po roce opět mělnický Vrkoč. A jak vidíte na prvním obrázku, tak piáno v podloubí přišlo vhod i některým učinkujícím v obdobích, kdy se na scéně nic nedělo.


Diváci na lavičkách byli vystaveni nemilosrdným slunečným paprskům a jistě si zaslouží i určitý obdiv


Na své si přišlo samozřejmě i několik stánkařů, pro které jsou tyto akce pochopitelně přínosem.


Pivní Krakonoš patří podle lidového hodnocení k úspěšným značkám.


Samozřejmě, že nemůže chybět fotografie z jeviště :-)....


.... a tady máme diváky.


Nejmenší, se do svého vystoupení náležitě opřeli.


Podloubí, pak bylo příjemným úkrytem pro ty, kteří zrovna neučinkovali.


Všiml jsem si na začátku Svatováclavské ulice také jakéhosi stojanu plného ne zrovna levných fotografií zapadajícího slunce z mělnické vyhlídky. Napadlo mě, že zrovna včera jsem měl tu příležitost jít v době západu slunce kolem, tak jsem jen tak něco zkusil bez většího záměru nafotit....


.... a tady je máte k potěše. Západy slunce mají na mělnickém obzoru vždy svůj půvab, i když třeba nejsou vůbec mraky, po kterých fotografové specialisté poměrně často touží.


SŠ.

Žádné komentáře:

Okomentovat