neděle 15. září 2013

Výstava papoušků na mělnickém koupališti, se těšila tradičně velké návštěvnosti a přízni dětí.


Po celý víkend bylo možné v areálu mělnického koupaliště navštívit tradiční podzimní prodejní výstavu papoušků. Na své si přišli především děti, ale také mnozí dospělí .


Ptáci potěší návštěvníky ne jen svoji pestrostí barev, ale mnohdy i zábavným chováním. To třeba, když si zvědavě prohlíží tváře návštěvníků a snaží se zaujmout pozornost svojí akrobacií.


A tak vlastně, aniž by-chom si to uvědomovali, jsou trochu našim zrcadlem. Také jsme někteří unavení a skleslí, jiní aspoň občas ustrašení a leckdo je zvědavý, nebo se předvádí :-).


Soutok si dovolil vám přinést pro vzpomínku i pro reklamu akce a ozdobného ptactva vůbec hrst fotografií, která je pochopitelně v obrovském nepoměru s vystavenými exponáty. Doplňkovou akcí byla opět po dvouleté odmlce vynikající prodejní akce kalendářů a barevných publikací pro různá hobby. A tak jste zde našly krásné barevné nástěnné i stolní kalendáře s papoušky, lokomotivami,auty, letadly, krajinou, městy, krásnými děvčaty a spoustou věcí, na které ani nevzpomenete, a spoustu další  literatury i jiných předmětů.

SŠ.

1 komentář:

  1. S článkem to zrovna nesouvisí, ale rád bych touto cestou poděkoval lidem, nebo možná jen jednomu čtenáři, který mi nyní prakticky ke každému článku dá palec nahoru. Díky, jsem rád, že Vás potěšil!

    OdpovědětVymazat