čtvrtek 12. září 2013

Tento víkend, se koná obrovské množství akcí.


A začneme přímo na Mělníku, byť zde na Soutoku byly některé akce již avizovány a samozřejmě nechybí především v přehledu zpráv na Mělníčku.

DED ( Dny Evropského Dědictví).  Pod patronací MOOS a Městského regionálního muzea budou opět veřejnosti zpřístupněny mnohé mělnické kostely a také kostely ve Vrbně, Záboří a Vysoké.
Na koupališti pak bude probíhat výstava papoušků.

Oboje zde bylo již nedávno prezentováno.

Kdo se nemůže již dočkat vinobraní, tak to první máme nyní v Roudnici nad Labem, další za týden v Litoměřicích, a pak už je Mělník.

Litoměřice jsou však asi nejslavnější díky svému výstavišti a právě tam nyní začíná populární Zahrada Čech, která bude trvat celý týden.

V Lysé nad Labem, se můžete o víkendu potěšit 43.celostátní výstavou mláďat králíků. O týden později je  tam další víkendová výstava Kůň.

Podíváme se i do Holešovic, kde je výstaviště jen nedaleko konečné autobusů z Mělníka. Tam probíhá od 12. do 15. září výstava Tendence.
18. veletrh dekorací, doplňků, stolování, bytového textilu a dárků.

Pro někoho však může být zajímavější výstava, která se koná od 19. do 21. září,
Hodinky a klenoty.

Protože jsem tu stránku pražského výstaviště ještě neprezentoval, tak program najdete na http://www.incheba.cz/download/events_2013_cz-v2.pdf

Myslím, že těch nabídek k tomuto víkendu je docela požehnaně a pokud si nevyberete a počasí bude přát, tak jistě vyražte někam na výlet, či do přírody.

SŠ.

Žádné komentáře:

Okomentovat