úterý 17. dubna 2012

Dotazník hodnocení spokojenosti s poskytováním služeb Městského úřadu Mělník

Od druhé poloviny dubna se rozeběhlo dotazníkové šetření hodnocení spokojenosti s poskytováním služeb Městského úřadu Mělník. Máte tak možnost vyjádřit Vaší spokojenost s městským úřadem. Jedná se o krátký dotazník mapující Vaši zkušenost s našimi úředníky, získávání informací z MÚ Mělník a jejich dostatečnost. V dotazníku je dán prostor pro Vaše hodnocení a návrhy, které by přispěly ke zlepšení naší práce a Vaší spokojenosti.
Dotazník je k dispozici na jednotlivých odborech v kancelářích a u přepážek, podatelnách nebo si jej můžete stáhnout ve formátu pdf. Dotazníky se budou vhazovat do označených boxů na podatelnách městského úřadu. Další možností je vyplnit a odeslat dotazník elektronicky přes internet. Odkaz na on-line dotazník naleznete na zde.
Dotazník je samozřejmě anonymní a slouží jako podklad pro další zkvalitnění služeb.

4 komentáře:

  1. Jsem zvědavý kolik lidí vyjádří svůj názor. ?!
    Já osobně vyplnil online formulář a napsal opravdu co si myslím..celkově na úřad i jmenovitě.
    Celkově určitě budou spíše negativní komentáře než nějaká pozitiva...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jirka z Mělníka21. dubna 2012 v 17:30

      Své zkušenosti jsem tam taky napsal, ale nebyly vyslověně negativní. Tak 7:3 (vedou pozitiva). Ale otázka upravenosti oblečení úředníka mi přišla celkem divná.

      Vymazat
  2. Proč není tato informace i na Mělníčku??

    OdpovědětVymazat
  3. Na Mělníčku je z těchto stránek výpis ve zpravodajství. Mělníček je samostatný web který Soutok pouze podporuje a je jen na nich jaké informace tam budou. Mělníček je spíše komunitní, tudíž kdo tam co napíše to tam je. Zde to dělají redaktoři a dobrovolní editoři.

    OdpovědětVymazat