neděle 15. dubna 2012

Rádio KBC stále jen o víkendech.

Rádio Soutok občas sleduje i vysílání rádia KBC, které hraje rock'n'rollovou hudbu a oldies na frekvenci 6095 KHz ( 6 MHz na KV), ale avizované denní dubnové vysílání se zatím osmělilo pouze na nějaké hodinové pokusy zpravidla ve středu dopoledne.

Rádio KBC lze naladit v sobotu a v neděli od 11 do 18 hodin našeho letního času na zmíněné frekvenci, nebo čistě na internetu. Program vysílání je zde na http://www.kbcradio.eu/?page_id=478. Stanici chytnete na běžné rádio, které má krátké vlny a pokud nic neslyšíte, stačí zpravidla navléknout na prut antény metr a půl drátu ( zřejmě hlavně v otevřeném prostoru) a spustit ho volně k zemi. Dle mého názoru hraje stanice lépe v sobotu ( ne výkonem, ale skladbou hudby) a nostalgicky mi připomíná starý dobrý Laxík.

Pro rádio Soutok Standa Švec.

2 komentáře:

  1. Asi to bude o penězích. Nic holt není zdarmo a tohle bude pěkně drahá zábava. Snad se jim ty penízky nějak dostanou a bude to i v týdnu.

    OdpovědětVymazat
  2. Teď jsem zrovna kouknul na jejich stránky http://www.kbcradio.eu/ a objevila se tam zpráva o nějakém speciálním vysílání, které bude 17. 18. 19 . a 20.4. od 12 do 16 hodin našeho času a v sobotu nějaký extra program dokonce do 19 hodin. Tak hudba není jen rock,n,roll, pop či rock, metal atd., ale osobně si myslím, že tu máme snad trošku jinou v Evropě zajímavou a poslouchatelnou stanici, která stojí občas za poslech.

    OdpovědětVymazat