úterý 17. dubna 2012

3. Středočeské pivní slavnosti a 1. Středočeský buřtový festival

Středočeský hejtman David Rath zve všechny příznivce piva a nejen je na 3.ročník Středočeského pivního festivalu, který se uskuteční na letišti Velká Dobrá u Kladna. Akce se bude konat v pátek 27. dubna od 16.00 hodin a v sobotu 28. dubna od 11. hodin. Aby bylo co zapít, tak o týden dříve se koná Středočeský buřtový festival na letišti v Mladé Boleslavi.

Součástí festivalu vystoupí hudební skupiny Mandrage, Horkýže Slíže, Děda Mládek Illegal Band a mnoho dalších. Nebude chybět ani tradiční vyhlášení nejlepšího pivovaru a na své si přijdou i ti nejmenší, pro které je připraveno dětské království s kouzelníkem. Příznivci se mohou na festival dopravit po vlastní ose nebo kyvadlovou dopravou, která je pro tyto účely zajištěna zdarma.

Buřtový festival
Než se ale pustíte do ochutnávky piv, navštivte buřtový festival, který se koná o týden dříve. Středočeský hejtman David Rath zve všechny milovníky pokrmů z buřtů na první ročník Středočeského buřtového festivalu, který se uskuteční na letišti v Mladé Boleslavi.  Začátek akce je v sobotu, 21. dubna 2012 od 11 hodin. Festival nabídne kromě pravého hejtmanského buřtguláše i jiné pochoutky z buřtů a klobás. Součástí festivalu bude bohatý kulturní a zábavní program.
Děti se mohou těšit na skákací hrad nebo si vyzkoušet jízdu na rodeo býkovi. Čekají je i soutěže o hodnotné ceny či opékání buřtů. Vyhlášena bude též soutěž „O nejchutnějšího utopence“ (pravidla soutěže v příloze) a po celý den se bude soutěžit i o vyhlídkové lety letadly a vrtulníky. Příznivci letecké i jiné techniky si navíc budou moci prohlédnout právě pro ně připravenou výstavu historických modelů letadel a automobilů.
Celým dnem Vás bude provázet Eva Decastelo
Na festivalu vystoupí hudební skupiny Karel Vágner Family, Petr Spálený, Evergreenkvartet, String Ladies, Pánský taneční kolektiv Rasputin a Modroočko.
Kyvadlová doprava z Mladé Boleslavi zajištěna.
VSTUP ZDARMA

2 komentáře:

  1. Jirka z Mělníka21. dubna 2012 v 2:57

    Z pana Ratha se mi už dělá šoufl, hlavně z takových akcí, jako je pozvání na trachtace "zdarma". Děláte mu pěknou reklamu, když se tak dívám na články dozadu. Otevírání rekonstruované školy prosím, ale tohle už je fakt příliš. Nežerte mu to prosím tolik.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Pokračování diskuse na https://soutok.blogspot.com/2012/04/co-nesmelo-do-novin.html?showComment=1578821586127#c5039404441002672792

      Vymazat