pondělí 26. března 2012

Aktuality z Kokořínska a Mšenska.

Zde na http://www.kokorin.info/aktuality/vyletni-vlacek-kokorik-vyjizdime-31-3-.html například zjistíte, že od 31.3. bude opět jezdit na Kokoříně silniční vláček, nebo otevírací dobu tamních restauračních zařízení a hradu. Tak nějak nechápu, proč vláček jezdí jen mezi vsí Kokořín a hotelem Pobuda v Kokořínském Dole, když by vůbec nevadila nějaká návaznost na železnici v Kanině.

Tady na http://www.kadlin.cz/ , se zase dozvíte o zajímavém zahájení sezony v Kadlíně, obci která dělá pro svoji propagaci hodně.

Na stránkách města Mšeno bývají občas zajímavé informace, včetně různých chystaných akcí. Dozvíte se třeba i o pohybu autobusů SOK, kde bývá zajímavý především řád cyklobusu, který tu občas v cyklistické sezoně jezdí.
http://www.mestomseno.cz/index.php?cmd=page&id=16

Pro fandy Deep Purple, pak doporučuji Mydlárnu u nás. Více na stránkách deníku, kde se třeba také píše i o plánovaném výletu občanů Kojetic k pevnostem v Orlických horách. Taky je to třeba jeden motiv, proč si trochu víc vážit bunkrů Liběchovské příčky a třeba toho i nějak využít. Občas opravdu některé objekty leckde bývají dodatečně vybaveny vojenskou dobovou technikou a turisticky zpřístupněny. U nás je to nejblíže v Sazené a Roudnici.

A největší dnešní trhák? Pro mě jednoznačně ponor do Mariánského příkopu po půl století :-).

Pro rádio Soutok Standa Švec.

Žádné komentáře:

Okomentovat