úterý 5. března 2024

Měsíční přehled RMM na měsíc březen 2024 a detailnější upoutávky na některé akce.

 


Již jen necelé dva týdny nás dělí od každoroční slavnosti, kdy vhodíme Moranu do řeky Labe a přivítáme jaro. Těch akcí je samozřejmě více, a také se nám blíží ty krásné svátky jara, které jsou tentokrát již na samém konci března a prvního dubna. S těmi přichází pro nás mnohé ta lepší část roku a tentokrát mimochodem i letní čas. S tradiční pozvánkou RMM na měsíc březen je tu opět paní Kristýna Frelichová.


Vážení a milí návštěvníci a příznivci Regionálního muzea Mělník,

 

Srdečně Vás zveme na březnové akce:

Již tento pátek 8. 3. (19:00 - 22:00) se vydejte na procházkou noční krajinou Kokořínska s posloucháním sovího houkání...Rezervujte si své místo na: holubova@muzeum-melnik.cz.


V neděli 17. 3. s námi vyneste zimu z města. Vynášení Morany pořádáme ve spolupráci s Rodinným centrem Kašpárek a Folklorními soubory Jarošáček a Jarošovci. Sraz v 15.00 hod. před muzeem.


V sobotu 23. 3. si nenechte ujít 16. ročník tradičního Velikonočního jarmarku s předváděním řemesel a dílničkami pro děti.


Nově s námi můžete oslavit Velikonoce ve skalním obydlí ve Lhotce. Velikonoce ve skále proběhnou v neděli 31. 3. od 10:00 do 15:00 hod. Zapojit se můžete do soutěže Lhotecká hlavička (nádivka) 2024 a nebude chybět živý koutek se zvířátky...


V pátek 15. 3. v 17:00 hod. Vás zveme na dernisáž výstavy Malířské skici - Tereza Balcarová v muzejní kavárně.


Ve vstupních prostorech Vás od 5. 3. do 31. 3. přivítá výstava mapující další rok činnosti Rodinného centra Kašpárek Mělník Kašpárkův rok 2023.

Těšíme se na setkání s Vámi v muzeu a přejeme Vám příjemné předjaří!

 

Přeji pěkný den

Kristýna Frelichová, DiS. 

PR a propagace 









Žádné komentáře:

Okomentovat