čtvrtek 4. ledna 2024

O víkendu bude Tygřík v Mělníku. Blíží se výstava Náš chovatel. Zahájen prodej rodinných domů v nedalekých Hořeních Vinicích.

 


Je vidět, že si Tygřík získal určitou popularitu, protože mnoho z vás čtenářů nejen dnes prohlíží články k tomuto téma.

Mám pro vás tedy příjemnou zprávu, že oba  víkendové dny ( 6. a 7. ledna) je opět u nás v Mělníku v tradičních časech od 11 do 18 hodin. Podrobnosti na ...

https://www.facebook.com/people/D%C4%9Btsk%C3%BD-sv%C4%9Bt-tyg%C5%99%C3%ADk/100043734056259/

Bios hala, ulice Řípská.

To je tedy asi ta největší reklama, jakou ve městě nyní máme, a kterou najdete v kdejaké ulici.


Čím to dnes doplníme ? Sotva skončily poslední výstavy i předvánoční trhy na výstavišti v Lysé nad Labem, tak už se tu rozjela sezóna nová.



Výstava Náš chovatel začíná v pátek 12. ledna a končí v sobotu 13. ledna.  Vstup ... 100 Kč dospělý.

https://www.vll.cz/nas-chovatel



Dal jsem si v neděli ještě za světla takovou zdravotní procházku, protože ty teď budou patřit v krátkých bílých dnech u mnohých z nás jenom víkendům. Při ní jsem objevil docela zajímavou reklamu, která může třeba někoho zaujmout. Nu, a protože sem jednou za čas dám nějakou tu nabídku na pracovní místo, nebo třeba i někam na střední školu, když to obvykle bije do očí z nějakých billboardů na frekventovanějších místech města, tak proč ne třeba zase z úplně jiného soudku. Vždyť okolí  středu Mělníka zarůstá zejména v některých lokalitách neskutečným tempem.

https://cerniremax.cz/exklusivni-projekt-kelske-vyhledy

 To je tedy před prvním víkendem roku 2024 vše a ačkoliv nás meteorologové v brzké době straší arktickými mrazy, tak jsme se vydali směrem k pozvolnému prodlužování dnů na dlouhou cestu k jaru.

Žádné komentáře:

Okomentovat