středa 10. dubna 2019

Příznivci Mělnického okruhu mají již důvod k radosti. Zase víme více.


Možná si teď někteří čtenáři řeknou : ,, Proč je tu článek o Mělnickém okruhu, když se o něm tady psalo včera ?" Skutečně to víte, že se o něm tady včera psalo ? Aby měl článek za jeden den  ( za 24 hodin) pouhých 16 čtenářů, tak to se mi ještě nestalo a zvlášť, když je to dokonce o Mělnickém okruhu.

Něco je špatně. Asi ano. Podívejte se, jak zní název včerejšího článku:  http://soutok.blogspot.com/2019/04/moos-vydal-novy-papirovy-model-kterym.html

MOOS vydal nový papírový model, kterým je chrámová věž sv. Petra a Pavla. Mělnický okruh 2019 má již svůj program ! Místo na Šumavě, odkud můžete koukat do vzdálenosti 240 km.


Čtenáře prostě trkne do očí ten začátek a řekne si :,, Hmmm .... MOOS vydal papírový model.... no to už jsem četl v Mělnickém deníku, na nějakém facebooku, zase na nějakém facebooku, v těchto novinách, v tamtěch novinách a bude to jistě i v Mělnické radnici."

Skutečně se ukazuje,že stejně tak, jako je někdy důležité být s fotografiemi na nějaké místní akci co nejrychlejší ( A Soutok mnohdy v minulosti dával na web fotky z akce, která ještě zdaleka nekončila ), tak je důležité i dobře sestavit v názvu pořadí věcí.

A proto jsem si pro zajímavost dovolil toto repete. Prostě si klikněte na odkaz  https://soutok.blogspot.com/2018/06/melnicky-okruh-2018-nejvetsi.html a první část článku můžete prostě přeskočit, pokud vám připadá, že to čtete všude. Jen chci zjistit, co udělá lépe zvolený název článku.

A konečně, protože máme mnozí první důvod k radosti, že už máme také nějaké aktuality pro letošní a již nedaleký ročník, tak si připomeňme na pár fotkách atmosféru z loňska. A protože je to opravdu jen několik fotek, tak se podívejte třeba sem, kde už je toho o hodně více :- ) Mělník čekají na jaře krásné akce, ale podle ohlasů, které se občas dostanou k mým uším, je asi číslem jedna prostě Mělnický okruh.















Žádné komentáře:

Okomentovat