neděle 17. června 2018

Velká fotogalerie ze závěru akce 25. ročníku Mělnické Jizerské 50-ky.


Už to tak v životě chodí, že když něco vidíme prvně, tak jsme nadšení a těšíme se na další ročník. Časem se nám to trochu okouká, a pak si řekneme, že se také nic nestane, když občas vynecháme, ale je pěkné, že tu možnost přijít máme vždy a navíc můžeme být znovu naladěni na tu správnou notu pocitů z akce.

Jubilejní akce oslovují lidi diváky o to více, že si říkají : ,, Tentokrát je to jubilejní, tak bychom tam případně minimálně chvíli mohli být." Nebylo mým úmyslem být na  25. ročníku této akce jenom chvíli, ale už to tak chodí, že když jdete ten den někam do práce, tak vám stojí  osobní aktivity a nutnosti, které jste museli odložit, a které vám  někdy spolknou minimálně část naplánované zábavy.

 A tak jsem dorazil na padesátku, jako takovou oficiálně, až na start finále mužů, byť jsem byl na náměstí již v 16.45. ( Minulý dnešní článek) . Ve velké fotogalerii tedy uvidíte několik fotek z finále mužů, výběr fotek z prakticky celého slavnostního vyhlašování výsledků a nakonec i jednu fotku Brutusů, když už nepřály podmínky focení z větší dálky a tribuna byla v obležení.

Myslím, že je naprosto zbytečné, abych fotky z akce nějak komentoval. Kdo chodíte na MJ 50 častěji, tak vám jsou určitě některé obličeje i některá jména povědomá, protože se jedná často o dlouhodobé borce, což platí i u žen. Navíc vše podstatné najdete na webu

http://www.bezky.cz/

Snad jen musím říci, že všechny ty účastníky, za to, jaký musí podat výkon upřimně obdivuji, vítězům gratuluji a v neposlední řadě patří poklona pořadatelům, týmu, který to tady už těch neuvěřitelných 25 let naprosto skvělým moderátorským výkonem vede, a díky kterému je to celých těch 25 let takové skvělé, i když člověk přijde třeba jen občas, a třeba jen na chvíli :-). Buďme rádi, že tu máme takovou akci, která přináší vždy nové neopakovatelné okamžiky, ač je obsah hry jinak stejný, jak to ostatně u sportu a her bývá.

Přeji vám hezký zbytek neděle, úspěšné vykročení do dalšího týdne a nezapomeňte, že i příští  a již poslední předprázdninový víkend je plný akcí. Mělnický hrozen, bluesový festival na náměstí Míru a mšenskou Plovárnu 2018 jsem již zmínil v článku ....

http://soutok.blogspot.com/2018/06/nejvetsimi-hity-nadchazejiciho-vikendu.html



































2 komentáře:

  1. Pane Šveci, opravdu krásné snímky. Byl jsem tam také a některé překvapující momenty jsem propásl, nevěděl jsem, kam se mám dívat dřív nebo na které místo si stoupnout.

    OdpovědětVymazat
  2. Děkuji za pochvalný komentář.To věřím,neboť jsem se kdysi pokoušel měnit místa u trasy závodu a najít dodatečně dobrý výhled na pivní stolici, nebo na tu překážku z větví je téměř nemožné.

    OdpovědětVymazat