středa 27. června 2018

Program RMM na prázdninové měsíce. Mělník, se opět změnil v Kameňákov..První prázdninový víkend tu je velká akce pro děti, Rally Bohemia můžete sledovat v lobečském pivovaru.



Již pouhé dva dny nás dělí od prázdnin a dovolených, ale i když jsme již možná mnozí duchem někde na cestách, tak není vůbec na škodu, se podívat, co se v našem nejbližším okolí děje.

Již tradičně jsem na úvod před začátkem nového měsíce vystavil přehledný program akcí RMM, který tentokrát není jenom na červenec, ale na oba prázdninové měsíce.


V několika snímcích si představíme, že Mělník je městem filmařů. Asi nejvíce, se u nás poslední dobou točí reklamy. Jistě obdivujete reklamu, kde se od zámecké vyhlídky díváte místo na soutok Labe a laterálního kanálu na České Středohoří a vzápětí se octnete na Kokoříně a u rybníka Harasov. Točí se však u nás poslední dobou také často jeden seriál, který nese jméno Kameňákov. Tentokrát máme v Kameňáku radnici úplně někde jinde.







Další obrázek je již plakátem na tuto sobotu a zve především rodiče s dětmi na autocvičiště na Pšovku. Více informací najdete po kliknutí na obrázek.


A nakonec tu již mám pozvánku na sever okresu, kde se jede v neděli RZ slavné Rally Bohemia. Můžete ji dokonce sledovat  exklusivně z posezení před pivovarem v Lobči. Více na ....

http://www.lobec.cz/pripravovane-akce?Rally

V době od 7- 17 hodin je možný příjezd auty pouze po silnici od Vrátna, a to pouze na záchytné parkoviště.

1 komentář:

  1. Když si dnes s odstupem času čtu tento článek, tak tam vidím jednu obrovskou chybu. Všimněte si, kolikrát je tam použito slovo ,, již". To by v novinách díky korektuře nejspíše neprošlo, ale vězte, že tady na blogu není moc čas něco pitvat, opravovat, nebo to již opravovat dodatečně, když to přečetlo více než 100 lidí.

    Podobným nešvarem bývá například popis obrázku stylem ,, A zde již vidíte..." Přitom lze říci, že při vlastním hovoru takto zpravidla úmyslně mluvíme, abychom zdůraznili novou situaci. Tak to tedy jenom tak pro zajímavost, když má člověk více času a chuti, se nad něčím pozastavit.

    OdpovědětVymazat