čtvrtek 28. dubna 2016

Soutok navštívil všechny tři rozestavěné kruháče, křižovatku v Italské, most na Mladoboleslavské ulici i ve Starých Rousovicích. Fotogalerie.


Milí čtenáři, včera navečer jsem se rychle ještě vypravil zjistit, jak to kde vůbec s naší mělnickou dopravou letos nyní vypadá. Na prvních dvou snímcích tedy máme kruhový objezd na Pražské ulici, a pak už přišla návštěva světelné křižovatky v Italské ulici.
Smůla. V 19 hodin už nebyly fronty od Prahy nějak závratně velké a od Mladé Boleslavi téměř nic nejezdilo. Kamionu jsem se nedočkal. Snad jezdily jen ve směru od Prahy.

Jsem v časové tísni ( zaměstnání), tak jen krátce. Na dalších snímcích je rekonstrukce mostíku na Mladoboleslavské ulici, pak jistě poznáváte můstek přes říčku Pšovku ve Starých Rousovicích, Kruháč u Penny, kruháč u Shellky a nakonec jsem jeden kamion  vyfotil u autobusového nádraží, jak nám pěkně zahýbá z Bezručovi ulice do Nemocniční.
Tedy, žádné problémy ve špičce na snímcích neuvidíte a práce úspěšně pokračují.



























SŠ.

6 komentářů:

  1. Obdobnou procházku jsme měli kolem poledne a později jsme litovali, že jsme si nenatočili kolony kamionů jedoucích jak od Prahy tak i od MB. V souvislosti s oznámením o odklonění nákladních aut od Mělníka by to působilo směšně, tedy kdyby to nebylo tak vážné.
    Ragnaar

    OdpovědětVymazat
  2. Děkuji za komentář. Tak, ještě není všem dnům konec a máme dva dny víkendu , i když se dá možná najít lepší program :-). Hezký víkend!

    OdpovědětVymazat
  3. Jen takový technický. V pátek odpoledne a celou neděli maj kamiony zákaz. Můžou vyjet jen ty co mají náklad podléhající zkáze. . :-) proto jste jich asi moc nepotkal :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já to fotil ve středu večer a článek jsem vytvořil ve čtvrtek ráno, jak patrno v hlavičce článku. A zítra je sobota.

      Vymazat
    2. Omlouvám se, data v hlavičce jsem si nevšiml. .

      Vymazat
    3. Omluvy si cením. To je dnes docela vzácný jev, když se někdo omluví. Stává se, že člověk rychleji jedná, než nad aby se hlouběji zamyslel a stát se to může každému. Počasí je prima, tak přeji hezký den !

      Vymazat