středa 2. prosince 2015

Zavítejte v sobotu s dětmi na Mikulášskou nadílku do Zooparku v Zelčíně. Návod pro čerty a Mikuláše. Další zajímavosti víkendu.


 Loni jsem zde představil takový formulář, který se mi dostal do ruky a musel jsem nápad ocenit. Vězte, že i do takové situace, se můžete dostat, že chcete svým ratolestem dopřát skutečného Mikuláše, z nějakého důvodu vše selže, a pak ho někde nahánějte, nebo si nechte myšlenku zajít. Pokud se tedy nechcete s nikým shánět, tak je takováto nabídka k nezaplacení. Vy si splníte svůj plán a čert s Mikulášem, se více pobaví a trošku si přilepší :-). Letos sem viděl podobnou verzi bez těch kolonek na přímé vepsání  zájemců, ale to už je na každém, jak si to zařídí. Opakování je matka moudrosti, a tak není na škodu si tu takový formulář opět představit, což může být pro někoho nápadem. Upozorňuji, že jde o starý a tudíž neplatný formulář.

A konečně si vás dovolím nově pozvat do Zooparku v Zelčíně, kde je mimochodem provoz celoroční, stále se tam pořádají nějaké akce a také Mikulášská nadílka v příjemném prostředí Hostince U Bedřicha v areálu.
Více na stránkách Zooparku: http://www.zooparkzelcin.cz/


Loni jsem zde uvedl navíc v článku takovou kreslenou legraci Konečně, proč si ji sem po roce třeba ještě jednou neokopírovat, byť věřím, že mnozí dostáváte třeba také v e-mailech nějaké ty nové vtipy apod.

A ještě jedna zajímavost z Mělnického deníku...http://melnicky.denik.cz/zpravy_region/sovi-budky-neratovice-lobkovice-mlekojedy-miniknihovnicky.html Po 6 letech, se k nám z USA dostávají soví budky, což jsou venkovní knihovničky.

Pěkný Mikulášský víkend !

SŠ.

Žádné komentáře:

Okomentovat