neděle 16. srpna 2020

Na Mělníku dnes proběhly Africké trhy. Fotogalerie z akce vám představí téměř většinu vystaveného zboží. V tuto chvíli máte téměř ještě dvě hodiny na návštěvu :-). Odkazy na pravou populární hudbu z Afriky. Rozcestník seriálů.

 


Čtenáři Soutoku vědí, že si kromě populačně nejvíce poslouchaného popu a rocku občas rád poslechnu prostřednictvím netu třeba i pravou africkou hudbu. Tedy, žádnou přihlouplou rapovou a lehce agresivní hudbu z USA, kterou bohužel poslouchá z hudebních přehrávačů naše mládež, ale skutečnou populární nesmírně melodickou a mnohdy silně vokální pozvolna se měnící hudbu z Madagaskaru ( Radio Paradisagasy), Senegalu, Etiopie, Tanzánie, Gabonu, Keni, Ugandy, Konga ( Congo Planet) atd.






A když už tu máme ty Africké trhy a člověk má navíc dokonce i cestu kolem, tak proč se nepodívat na něco, co se u nás v obchodě leckdy ani nevidí ? Navíc můžete nejen obohatit své chuťové znalosti,  třeba pod heslem, že žijeme jen jednou, ale koupí pomůžete i tamním pěstitelům ....



Pokud se k vám článek dostane ještě včas, tak to do 15 hodin třeba na zámecké nádvoří ještě dnes stihnete. Pokud to nestihnete, tak má putovní akce svůj kalendář a věřím, že ani na Mělníku není naposledy.

Hezkou neděli!


















Žádné komentáře:

Okomentovat