sobota 29. srpna 2020

Celý tento víkend městu Mělník nenápadně dominuje gigathlon. Podívejte se, kde všude můžete mezinárodní sportovce v našem městě i v okolí potkat.


 Takovou nevýhodou Soutoku je fakt, že jeden článek obvykle obnáší vícero pozvánek na akce, ale jakmile se jedna opomene, už mám problém, jak ji kam zařadit, zvláště když nemám zrovna čas se dělat s nějakým článkem.

Již včera odpoledne si mohli někteří příchozí na náměstí Míru všimnout, že nám tam rostou různé stánky, nejde o tradiční sobotní trhy a je tam i poněkud jiná atmosféra. Do Mělníka totiž již podruhé zavítal gigathlon a bude tu až do neděle.

Co to vůbec je ? Možná si vzpomenete na dávný boom triathlonu, kdy jeden sportovec absolvoval plavání, jízdu na kole a běh.Zde je to tedy trochu jinak. Předně jde o štafetový týmový závod, zařazeny jsou ještě in-line brusle a jízda na kole se dělí na silniční  a terenní závod. 


Kde tedy můžete závodníky z Čech, Německa, Švýcarska, Slovenska atd. potkat ? Plavce na Barabě, in-line bruslaře na cyklostezce mezi Mělníkem a Hněvicemi, a ostatní disciplíny tak nějak různě mezi Mělníkem a na Kokořínsku. Na to jsou mapy.

Pokud vás to zajímá blíže a třeba se chcete i podívat, nebo se dozvědět více, tak navštivte tento manuál

 https://www.gigathlon.com/uploads/files/events/czech-republic/CZ%202020/DOKUMENTY/CZ%20MANUAL%202020_WEB_FINAL.pdf

https://www.gigathlon.com./czech-republic/2020/cz/czechrepublic2020

Pěkný víkend !

Žádné komentáře:

Okomentovat