čtvrtek 30. června 2016

V sobotu 2.7. máte jedinečnou příležitost k návštěvě budhistického centra v Tupadlích pod věží Slavín.


Milí čtenáři,
když Soutok v roce 2010 navštívil v rámci DED budhistické centrum Samadhi v Tupadlích http://soutok.blogspot.cz/2015/04/slavin-v-tupadlich-mel-byt-vystavni.html, tak samozřejmě nevěděl, kdy v budoucnu bude možné, se jen tak v rámci nějakých otevřených dveří do těchto prostor opět podívat.

Nyní je tedy ta možnost opět zde a pokud jste se v katastru Slavína v Tupadlích na meditační centrum, jeho okolí i samotnou věž postavenou v maurském slohu ještě nebyli podívat, tak si to určitě už jen kvůli té vzácné příležitosti nenechte ujít. Dovolil jsem si přidat k pozvánce několik externích záběrů, ovšem ta skutečná krása, se nachází přímo v budově a dávat sem fotografie blyštících se soch Budhů a dalších nádherných blyštivých sakrálních předmětů, bych si ovšem nedovolil

V okamžiku kdy vstoupíte do budovy, tak na vás možná dýchne zcela originální atmosféra, jakou jste dosud nepoznali. Využijte tedy jedinečné příležitosti, neboť další možnost návštěvy je ve hvězdách a současně tak na vlastní oči poznejte jeden ze svatostánků světových náboženství. Je to zase něco úplně jiného, než návštěva kostela, nebo židovské sinagogy. Mimochodem, víte kde je u nás v Čechách nejkrásnější pravoslavný kostel ?











Žádné komentáře:

Okomentovat