pondělí 23. dubna 2012

Velká jarní eko soutěž!

Rádio Soutok ve spolupráci s www.vasedomacnost.cz připravilo pro své čtenáře ekologicky zaměřenou soutěž. Jejím cílem je podpoření ekologického zpracování starého elektro odpadu. A o co se hraje? Soutěž je rozdělena do pěti kol. V Každém z nich můžete vyhrát poukázky na nákup libovolného zboží na www.vasedomacnost.cz. Dokonce se nám podařilo vyjednat cenu pro každého soutěžícího. Doprava po Mělníku a okolí vašeho nákupu zdarma!

Hraje se v každém týdnu o 10 poukázek na nákup v hodnotě 1000Kč.

Pravidla: Soutěží se v pěti kolech vždy od pondělí do neděle. První soutěžní den je 23.4.2012 a poslední  je neděle 27.5.2012. Vždy v tom týdnu kdy se zůčasníte budete do něj zařazení.

Soutěžící musí poslat fotografii starého elektrospotřebiče který nechal zlikvidovat na sběrném dvoře, v červeném kontejneru a nebo nechal odvézt technikem z http://www.vasedomacnost.cz/.

Fotografie posílejte na soutez@radiosoutok.eu nebo na Facebook Vaše domácnost. Vždy napiště jméno a příjmení. O případné výhře vás budeme kontaktovat hned po skončení aktuálního soutěžního kola.

Výhru pro každého v podobě dopravy zdarma po Mělníku využijete přímo na http://www.vasedomacnost.cz/. V objednávce zvolíte osobní dovoz. Následně vás bude kontaktovat rozvozový technik a domluví čas doručení a odvoz starého spotřebiče. Tím se zapojíte i do soutěže.

2 komentáře:

  1. To jsou nějak na rychlo spíchnutá pravidla, ne ? Co když vezmu funkční žehličku, vložím ji u červeného kontejneru do bubnu, vyfotím a zase ji odnesu domů. A tak to můžu udělat s několika spotřebiči.

    OdpovědětVymazat
  2. Bohužel to je svatá pravda. Spoléháme na obyčejnou slušnost a poctivost lidí. Samozřejmě nejlepší je kdxyž ten spotřebič odveze technik z www.vasedomacnost.cz. Podvodům se člověk asi bohužel nevyhne ale jsou mechanizmy jak to vyloučit. Kdyby to celé pomohlo jedinému spotřebiči který neskončí v lese ale v třídírně, má to smysl.

    OdpovědětVymazat