sobota 13. srpna 2016

V Mělníku je od 15 hodin Vinný košt, Lhotka pořádá Country festival. Co vás ve městě štve ?!


Jsou akce, které vůbec nepotřebují propagaci, neboť je každý den propaguje hned několik médií nejrůznějšího druhu, včetně Mělníčku. I tak se o nich obvykle magazín Soutok zmíní, nebo přidá nějakou propagační fotku s odkazem na stránky. Tím se vůbec nic nezkazí, neboť třeba i někdo dosud nerozhodnutý ještě může reagovat, užít si pěknou akci a vylepšit současně účast.

Mělnický košt  http://www.melnickykost.cz/ tu tedy máme od 15 hodin do půlnoci, jak se uvádí hned na titulní webové stránce a není třeba ho nijak představovat. Můžete samozřejmě opět tradičně ochutnat víno od místních vinařů. Novinkou je možnost zakoupení speciálního držáčku pro skleničku



Ve Lhotce  již včera probíhaly mohutné přípravy na dnešní akci, která patří v obci k nejpopulárnějším. Jedná se o festival country, který tradičně proběhne na místním hřišti v obci poblíž železniční zastávky Lhotka u Mělníka-  zastávka. Možné vlaky z Mělníka ( odjezdy..15.23,17.22,19.53) s dojezdem cca 15 minut. (Poslední vlak zpět 18.30) Více informací na plakátě a na stránkách obce.


Co vás štve ?

Na komunikačním webu www.melnicek.cz , se čtenáři rozčilují nad tím, že prý snad na stavbě mostku v Mladoboleslavské ulici v těchto dnech nikdo nepracuje a stavba stagnuje. A toto je typická ukázka toho, jak je takový komunikační web důležitý ( byl tu teď článek i anketa). Čím více se budou na něm občané rozčilovat, ptát a dohadovat, tím více je možné, že se nakonec někdo z těch zainteresovaných z radnice do diskuse zapojí. Proč ? No přece proto, že jde také o znovuzvolení v příštích komunálkách. Ty volby jednou zase přijdou a pokud občan není vyloženě ovce a chce k volbám jít, tak bude samozřejmě přemýšlet, kdo se mu čím znelíbil. Na snímcích je stav mostu na konci července.


Víte, že nám balisety ve městě brzy už oslaví narozeniny ? Ano, někdy v listopadu, nebo už v říjnu tu budou rok. Tak co, už jste si na ně zvykli :-)?  Tak, kdyby ne, tak snad bylo i řečeno, že tu jsou jenom dočasně na zkoušku :-). Ono to nějak bude a všechno to nějak bude. Jste aspoň rádi, že tu je Mělníček, kde si můžete zanadávat, dotázat se a třeba se i dočkat odpovědi, nebo si udělat aspoň vlastní závěr ?


Žádné komentáře:

Okomentovat