pondělí 9. března 2015

Cirkus Andres v Mělníku láká na speciální vstupné.


Když jsem zde loni uvedl reklamu na cirkus Berousek, tak jsem vůbec netušil, jak moc to bude sledovaný článek. Líbí se cirkusy ? Tady je další.


Cirkus Andres bude pro vás pořádat vystoupení od čtvrtka 12.3. do neděle 15.3. 2015, tedy čtyři dny. Velkým lákadlem je vstupné na první den, které je 100 Kč na osobu na všechna místa.
Kapacita údajně nejmodernějšího stanu je 2000 míst, je samozřejmě vyhřívaný horkým vzduchem a těšit se můžete na tygry, lvy, velbloudy, artisty, akrobaty,klauny a jiné. Pokladna otevřena denně od 10 hodin.


Vystoupení budou ve čtvrtek a v pátek od 17 hodin, v sobotu a neděli od 14 hodin.
Stránky cirkusu jsou http://www.cirkusandres.cz/ a opravdu už jen kvůli velmi bohaté fotogalerii doporučuji. Ceník je : Osoba 250 Kč-, do 15 let 200, do 3 let zdarma, lože  1 os. 280,- Kč.


Co ještě dodat ? Velmi hezké stránky cirkusu, jistě krásná čísla, zvířátka a již nostalgicky profláklý plácek na Pivovaře. A samozřejmě výhodné vstupné na první den, tak si pospěšte.


Ještě několik reklamních foteček před začátkem.









V článku  http://soutok.blogspot.cz/2015/02/prijedte-se-rozloucit-s-elektrarenskym.html dodáno aktuální foto elektrárenského komína.

S.Š.

Žádné komentáře:

Okomentovat