sobota 4. května 2013

U Grobiána dnes proběhl druhý jarní pivní festival.


Je až únavné psát o tom, jaké je v roce 2013 počasí. Po úspěšném loňsku excelovalo počasí tohoto roku i dnes. Ačkoliv byla nad Mělníkem v 8 hodin ráno krásná slunečná obloha, bylo už v devět hodin jasné, že se v předpovědi nikdo nezmýlil a desátá už přinesla déšť. To samozřejmě ovlivnilo dopolední účast na akci a prodejci z míst mnohdy vzdálených neměli pochopitelně radost.


Teprve v odpoledních hodinách počalo lidí odvážně přibývat a otázka zněla, zda už to někteří prodejci nezabalili. Nezabalili to, protože konečně stoupla postupně návštěvnost a začalo se opravdicky prodávat. Také Soutok dorazil po váhání až v 17 hodin a přinesl alespoň několik fotek.


Na podiu už nikdo nekoncertoval, známí také téměř chyběli, ale hlavně, že akce ještě probíhala :-).

Z místních prodejců jsme tu mohli vidět lidi od Němého Medvěda, pivovar Neuman z Mělnického Vtelna a Podkováň, která vždy tento region zásobovala.


K dostání byl třeba i Rampušák z Dobrušky, nebo Pivovar Rohozec z Turnova a kdo nemohl konzumovat zlatavý mok na místě, nebo si ho chtěl prostě odvézt domů v plastové, či klasické lahvi, tak nebyl problém. Některé minipivovary tu již byly představeny v nabídce a nabízely zajímavé speciály. Největší škodou pro akci bylo opravdu nevydařené počasí, byť mohlo být i hůře a tak nezbývá, než doufat, že někdy příště bude líp.

SŠ.

Žádné komentáře:

Okomentovat