pátek 24. května 2013

Hudba skupiny AC/DC ovládne Mělník na celé tři hodiny!


                                      Ze startu loňského finále mužů.

Už je to tak dámy a pánové.  Dne 15. června se dočká mělnické hlavní náměstí již jubilejního 20.ročníku Mělnické Jizerské padesátky a pořadatelé se snaží nabídnout kromě jistě opět perfektního závodu i něco špičkového navíc.

Stalo se již tradicí, že závěr akce patří hudebnímu vystoupení na podium  a nejinak tomu bude i letos. Jenže, tentokrát se máme opravdu nač těšit a rovnou na nášup. Kdo viděl před pěti lety koncert skupiny Špejbl's  Helprs, která je pokládána za nejlepší revival kapelu AC/DC v Evropě, tak mi dá jistě za pravdu, že byli k nerozeznání od originálu a byla to prostě bomba. Jen je nějak nemůžu najít v archivu, nebo jsem tehdy pro samou hudbu zapoměl fotit :-).

Kapela jistě uvítala opětovné pozvání před mělnické publikum s radostí a přislíbila k jubileu po dohodě něco, co se opravdu jen tak nevidí. Hned dva 70 minutové koncerty s přestávkou uprostřed !

Více informací se už dozvíte na stránce pořadatele závodů http://www.bezky.cz/
a něco o kapele je pro změnu zde na http://www.spejbls-helprs.cz/www/o-kapele/

Nepochybuji, že takové pozvání na akci je téměř zbytečné, jen si ohlídat právě tu sobotu 15. června ( 2013), aby nám do toho něco nepřišlo ;-).

SŠ.

Tento článek vás čte hodně, tak přidávám níže aktualizaci, byť to samozřejmě šlo v časové roletě snadno dohledat.

Aktualizace 16.12.2021 : Reportáž s obrázky a videosekvencemi z koncertu v odkaze níže.



Žádné komentáře:

Okomentovat