čtvrtek 3. ledna 2013

Soutok děkuje do Štětí.


Když jsem se dnes ráno díval na statistiku Soutoku za uplynulý den, tak jsem nevěřil svým očím. Taková návštěvnost obyčejně bývá, když se objeví článek společensky vyššího levelu. ( bulvár apod.) A všemu tomu vysoce dominoval článek, který si svůj slušný zenit na Mělníku asi před měsícem odbyl. Dříve jsem tolik neprohlížel, zda článku někdo neudělil nějaký prémiový bod, ale tentokrát mě to napadlo. Po kliknutí na prémiový bod jsem se dostal na tuto adresu, kde jsem spatřil záhlaví svého článku ...https://plus.google.com/115341740085680051020/posts


Tímto panu Šilhovi děkuji, těší mě, že ho článek Soutoku zaujal tak, že odkaz na něj zařadil na své velmi velmi čtené stránky a v důsledku toho nám během okamžiku přivedl na Soutok obrovské množství čtenářů. Je to vlastně prvně, co kromě odkazů v Mělníčku, se  Soutok nějakým způsobem přenesl také dál do jiného média.

V rychlosti jsem ony zmíněné stránky prohlédl, neboť jsem vyrážel do terénu a myslím si, že už jen díky čtivosti a zajímavým tématům tohoto internacionála jistě stojí za to, abych je naopak představil našim čtenářům ( odkaz výše), tak jako tomu občas činím s jinými weby.
Jak vidíte, Soutok fotil i ve Štětí, ovšem ne letos :-). Takže, takový malý pozdrav do Štětí.

SŠ.

Žádné komentáře:

Okomentovat