neděle 13. ledna 2013

Bude televizní stanice Prima Zoom českou Discovary ? Již teď na webu.


Zimní období pro řadu občanů představuje období, které nám zdravotně nesvědčí. Slunce je nízko, nebo není vůbec a mnozí opouští své domovy za hluboké tmy a prakticky už za tmy se vrací zpět do svých domovů, což ani nenabízí nějakou zvláštní chuť do dalších aktivit. Možná, že to vše ještě více než jindy nahrává technice, kterou jsme obklopení, a o které na Soutoku vzniklo spoustu článků.

Mimochodem, díky televizní obrazovce jsem se nedávno dozvěděl, že Česká republika je na druhém místě v Evropě ( za Švédskem), pokud se jedná o chaty, či chatové osady. Však je známé, že již v dobách našich prvních filmů řada obyvatel Prahy vyrážela na chaty na Sázavu, Slapy či na Kokořín. Později navždy především tato komunita rekreačně obsadila zbytek území a vytvořila i jakýsi všeobecně rozporuplný pohled celé společnosti na sebe. Jinde ve světě se zřejmě vyšlo trošku jinou cestou penzionů. A tak je tu do určité míry zajímavý kontrast mezi těmi, kteří se jedou takříkajíc někam rekreovat, pokud si to můžou samozřejmě nejen finančně dovolit a mezi těmi, co jedou na chaty pracovat.

Tím jsem zde chtěl i vytvořit takový určitý a snad i trochu neobvyklý úvod pro televizní programy, které mají své příznivce, ale jsou obvykle součástí placené televize. To by se mělo od 1.2. 2013 změnit, protože má už konečně začít vysílat program TV Prima ZOOM, který se má údajně podobat skladbou známému Discovery Chanel, či Spektrum a rozšíří tak nabídku našich televizních programů v našem bydlišti. Již teď však nemusíte na jeho začátek jen čekat a můžete navštívit jeho fungující webové stránky na...http://zoom.iprima.cz/ .
Vypadá to na první pohled, jako přínosný vzdělávací program, co říkáte?



Žádné komentáře:

Okomentovat