čtvrtek 30. srpna 2012

Alphaville na Mělníku.


Ani člověk neví jak a čas dovolených a prázdnin je pryč. Pak již to dlouho netrvá a na dosah máme největší mělnický svátek, kterým je Mělnické vinobraní. O vinobraní a o jeho programu, se pak mluví opravdu dlouho. Jednou ze sledovaných věcí je příjezd různých hudebních skupin, protože, ať se to někomu líbí, nebo ne, tak svět show-bussinesu je prostě velkou součástí našeho života. Stačí jen pustit rádio.


Asi největším hitem Mělnického vinobraní v jeho historii byla západoberlínská skupina  Alphaville, kterou proslavil hlavně nesmrtelný hit Forever young z roku 87. Zde se na kousek vystoupení ( přímo této písně) této skupiny na Vinobraní 2009 můžete podívat a ani se nechce věřit, že už zase utekly další tři roky.



                                         


1 komentář:

  1. Ještě jsem přidal jednu písničku z větší blízkosti. Alphaville si samozřejmě můžete pustit na youtube, kde je to o něčem jiném, ale tyto záběry jsou, jako připomínka jejich návštěvy přímo u nás na Mělníku. Připomenu, že kapela se tehdy vracela z jakéhosi koncertu v Ostravě a podařilo se ji mimořádně získat pro naše Vinobraní.

    OdpovědětVymazat