středa 7. listopadu 2018

V sobotu jdeme opět do neznámých středověkých mělnických sklepů. Program RMM na měsíc listopad a prosinec. V Lysé nad Labem na výstavišti vás přivítá pivo, víno a rychlá kola. Začíná boj o titul mistra světa v šachu a můžete být i u komentovaného přímého přenosu.


Milí čtenáři, tak už je to opravdu aktuální, a proto tedy tento prakticky staronový článek, ačkoliv má akce velmi slušnou propagaci také díky měsíčníku Mělnická radnice a dalším místním periodikům.

V sobotu 10. listopadu, se v tradičním čase od 9 do 17 hodin budete moci podívat do dalších středověkých sklepů pod Palackého ulicí č.p. 114. Jde o místo, které ještě nikdy nebylo veřejnosti přístupné, a tak věřím, že si v rozumném časovém rozsahu každý najde tu svoji dobu návštěvy, kdy bude mít čas a jistě si mimořádnou příležitost nenechá ujít.

Opět se podařilo předsedovi MOOS Martinu  Klihavcovi vyjednat s majiteli sklepa mimořádný veřejný vstup.






Ačkoliv se to nezdá, tak se nám i rok 2018 nachýlil ke svému závěru. Následující přehled akcí RMM je tentokrát pro oba měsíce, které do jeho konce ještě zbývají.



Jak jsem se již nedávno zmínil, tak výstaviště v Lysé nad Labem pořádá tento víkend dle mého názoru opravdu jedny z nejlepších akcí roku:




Už v pátek 9. listopadu v 16 hodin našeho času začíná první partie boje o titul MS v šachu.
Můžete být samozřejmě u toho, a to dokonce i s českým komentářem partií.

Více zde: http://www.nss.cz/pozvanka-na-prime-komentovane-prenosy-ze-zapasu-o-mistra-sveta-na-youtube

a zde: https://www.youtube.com/channel/UCBwajD0T4lsXKV0qSA3Emng


Žádné komentáře:

Okomentovat