sobota 26. září 2015

Na obchvatu se pracovalo i po 18. hodině. Plochá se teď ve Mšeně nejede.



Poslední  sobotu v září, se vypravil Soutok opět po nějaké době na prohlídku stavby obchvatu a s ním spojeného kruhového objezdu v Mladoboleslavské ulici. V Cukrovarské ulici jsem ještě v 18.15 hodin zaznamenal nějaké dělníky v oranžových vestách i přijíždějící nákladní automobil. Jak sami vidíte na některých snímcích, tak se již na mnoha místech zdá, že jsou hotové kanalizační systémy a čeká se na proces, jehož výsledkem bude povrchový asfalt nové vozovky. To je nejvíce patrné v blízkosti kruhového obchvatu na Pražské ulici.

Mám tady i zajímavou zprávu z lokálky, podle které jsou již položeny koleje mezi Mšenem a Kaninou, ale to je třeba ještě ověřit. Ke Mšenu se vztahuje i další zpráva. Pokud se snad někdo chystáte v pondělí na extraligu na ploché dráze, která se jezdí na stadionu u Mšena, tak se vám místní klub Grepl  http://pdkmseno.net/ omlouvá, ale pojede se v pondělí od 14 hodin na stadionu v Divišově.

A nakonec mě praštila teď zrovna přes oči taková nostalgie. Bryan Ferry z kapely Roxy Music dnes prý slaví 70. narozeniny. https://www.mixer.cz/7/33027-avalon













SŠ.

Žádné komentáře:

Okomentovat