sobota 14. února 2015

Na Mělníku se dnes točil Kameňák 5. Video a fotky s Danou Morávkovou. Atmosféra akce.


Jak asi mnozí víte z tisku, tak se v dnešních dnech natáčí v centru Kameňák 5, kterému se jinak neřekne, než ,,Vánoční kameňák". Máme tu zase vánoční trhy a dokonce snad delší, než ty před dvěma měsíci, jen v nich nic nekoupíte. Také sněhu je dost a tak nezbývá, než se na to celé podívat.


Jak jsem již jednou psal, tak na Mělníku se natáčí tak často, že už je to rutina, ale stále se najde dost čtenářů takových filmových článků a ty patří k nejsledovanějším. Nešel jsem přímo za účelem přinést vám nějaké záběry z akce, nýbrž na avízo proskenovat za zámkem VKV pásmo ( inverze nabízí často dálkový příjem), ale když už jsem šel kolem, tak se nedalo odolat a byl to prakticky materiál bez práce a velkého vymýšlení, který mnozí jistě navštíví.


Nejdříve jsem samozřejmě fotografoval techniku, atmosféru a seznamoval se s tím, co že se tu nyní vlastně natáčí za scénu.


Osvětlovači jsou na svých místech, klapka....


... a malá nepatrná scénka, kterou si můžete celou pustit dole na videu.


Ještě nějaké pokyny i signály.....


.... a  zde již maskérka opět upravuje hvězdu scénky herečku  Danu Morávkovou.


Když tak vzpomínám, kolikrát jsem tu již jen fotil pro Soutok nějaké ty záběry z filmování, tak musím říci, že mnohokrát. Ne vždy, se ale podařilo zastihnout filmování scén.


Dnešní premiéra je tak trochu i vtom, že jde o scénu s jednou osobou, což tu ještě nebylo....


.... a co si budeme pánové namlouvat, tak máme štěstí, že :-) ?


Na elegantní dámu, se vždy pěkně kouká :-)).


Bohužel, abych udělal také nějaký detail, tak jsem si musel pomoci až dodatečným zoomem doma.


Pouťové krámky nás dovedly trochu v čase zpět a ani to nevadí, protože den se již prodlužuje a jaro je za dveřmi.


Filmová kamera je takovým zajímavým námětem k focení, ale nějak se mi vtom spěchu ztratila. Ostatně, tyto záběry tu mohly být už ve 12 hodin, ale program dne je někdy nabitý.


Závěr scénky.


Na náklaďáku je ještě plno sněhu pro natáčení.


Na Mělníku opět vánoční strom :-).


Herečka Dana Morávková, 43 let http://zivotopis.osobnosti.cz/dana-moravkova.php .
Není nic neznámého na tom, že zejména ženy zpěvačky a herečky dokáží pokaždé získat zcela jinou vizáž a ani se nechce někdy věřit, že jde o stejnou ženu. Někdy dokonce postačí i trochu jiný záběr. Je to stále fascinující hříčka přírody :-).


Hezký víkend čtenářům Soutoku přeje...

Standa Švec.   Aktualizace 17.2.: http://www.super.cz/330511-divze-neukazala-kalhotky-moravkova-s-blond-parukou-se-dole-dost-nalehko-vyvalela-ve-snehu.html

1 komentář:

  1. Článek byl aktualizován o odkaz na článek .... www.super.cz . , kde se dozvíte o Kameňáku podstatně více, včetně mnoha fotografií herců i určitých detailů.

    OdpovědětVymazat