pondělí 20. ledna 2014

A tak se mělnický cukr v roce 1963 nakládal do lodí. Fantastická videa z cest zřejmě bývalého zaměstnance ČSPLO pana Václava Novotného.


Filmy a videa ze starých časů vždy potěší a mají velikou sledovanost. Stačí jen vzpomenout první film na Mělníku, který zde bylo možné takříkajíc stáhnout někdy snad zjara 2012, nebo ještě dříve. To bych musel trochu projít články. Měl jsem dnes štěstí, že jsem se dozvěděl o zajímavém materiálu, který by rozhodně veřejnost vidět měla a současně tak vlastně i potěšila autora zvýšením sledovanosti. Bohužel to není odkaz z médií, ale takové to, co si známí ústně  či v e-mailech předávají.
Snahou Soutoku však je jakási osvěta i dát smysl mnohdy neznámým a planě ležícím zajímavým materiálům. Adresa zajímavých videí tedy je...

http://www.youtube.com/watch?v=9b3bHLS6em8

Aktualizace 25.1. : Další zajímavá videa přináší aktuálně odkaz na Isoutoku.

 http://www.isoutok.cz/inpage/melnicka-videa-ktera-musite-videt/

SŠ.

2 komentáře:

  1. Dovolil jsem si ještě přidat zajímavý odkaz z webu Isoutok. Některá videa jste možná již někteří díky přátelům viděli, ale myslím, že je pěkné, když se o zajímavé adresy takto někdo veřejně podělí.

    OdpovědětVymazat
  2. Děkuji za mimořádnou sledovanost článku a pokud vás zajímá, kolik je na tomto webu článků ke čtení, o čem jsou a jak si stojí v hitparádě sledovanosti, tak poslední zveřejněný stav je v komentáři u článku o Valdštejnském lisu. Nevzpomněl jsem ještě seriály, se kterými se tu začalo v listopadu 2011. Ke všemu je přístup vpravo v roletě podle časových období.

    OdpovědětVymazat