sobota 1. srpna 2015

TV Prima vysílala z Mělníka sobotní zprávy. Fotogalerie a video z akce.


Zhruba před hodinkou skončilo na Náměstí Míru v Mělníku avizované vysílání hlavní zpravodajské relace TV Prima. Soutok byl u toho a přinesl opět co nejrychleji nějaké obrázky a videa z akce. Bohužel, ať dělám, co dělám, tak se mi dvě opravdu kratičká videa ( 20 vteřin) již dvě hodiny nedaří poslat na web, přesto, že se normálně nahrají do systému blogeru a zpracují. Zůstává po nich vždy jen volné místo mezi obrázky v článku. Pokusím se zítra znovu, ale již si od toho nic neslibuji. Připomíná to tak situaci ze srpna 2012, kdy nebylo možné na web vkládat dokonce ani obrázky.







































SŠ.

4 komentáře:

  1. Moc pěkná a obsažná reportáž !!

    OdpovědětVymazat
  2. Tak těžko říci, jak to s těmi dvěma vykřičníky myslíte pane Lojko :-). Myslím, že divák na snímcích poznal, že bylo lidí opravdu hodně a jak jsem psal již dopoledne, tak tam také vidí Maxim Turbulenc, Laďku Něgrešovou i Karla Voříška, který tam pro někoho známého zapozoval a Soutok měl štěstí, že byl u toho. Má cenu něco dodávat, když již vše bylo napsáno jinde ?

    Osobně je mi velmi líto, že se sem nepodařilo přesunout krátká videa, která jsou asi z důvodu šera na hranici velikosti, kterou je systém ochotný propustit. Jinak si to nedokážu vysvětlit, i když teď se tedy dějí věci. Stále nějaká hlášení od správců bloggeru. A další věcí je, že těch obrázků bylo dost a zapomněl jsem je správně otočit, z čehož později vznikl guláš bez časové posloupnosti, což však zde v článku možná tolik nevadí. Jinak pravidelní čtenáři mých článků vědí, že pokud jde o jakékoliv události z Mělníka, které mě chytnou, tak jsou nejprve zde a i to se podařilo. Pěknou neděli.

    OdpovědětVymazat
  3. mě by zajímalo kolik za to město zaplatilo ? :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Myslíte, že by aktivita k této akci vycházela z mělnické radnice ?

      Vymazat